O uşă închisă înseamnă că meriţi mai mult, nu te opri la ea!

 Sursă imagine:  overthemaze.wordpress.com

 Uneori o uşă închisă însemnă că merităm mai mult decât ceea ce am pierdut.
 A trebuit să învăţ asta prin durere, durerea după o uşă închisă. A trebuit să pierd o casă, persoane, o lume, o viaţă, viaţa mea de până atunci, ca să realizez că de fapt meritam mai mult decât atât, că locul meu nu mai era acolo. Fusese cândva, dar venise timpul să plec mai departe. Şi mi-a fost greu, am dat vina pe toţi şi pe toate, şi am strigat la Dumnezeu printre lacrimi şi i-am pus întrebarea aia pe care cred că toţi o punem măcar o dată în viaţă: "Doamne, de ce eu? De ce mie? Cu ce am greşit?"

A trebuit să trăiesc un an tânjind după acea uşă închisă. un an în care să învăţ anumite lucruri, un an în care să îmi dau seama că meritam mai mult. Şi când mi-am dat seama că meritam mai mult, şi când am văzut unde am ajuns şi ce oameni noi mi-a dat Dumnezeu în loc, ce viaţă nouă mi-a dat, am aflat răspunsul.

Răspunsul era că a trebuit să sufăr, să las acea uşă în pace, locul meu nu era acolo, locul meu era în altă parte. În acea altă parte am întâlnit oameni noi şi frumoşi, am crescut spiritual, m-am maturizat.
Tânjisem după o viaţă moartă, după o viaţă în care mie mi se părea că aveam totul dar de fapt eram mai goală şi mai săracă ca niciodată, iar Dumnezeu ştia asta, ştia că merit mai mult, aşa că m-a luat de acolo, chiar cu preţul ca eu să sufăr.

Ştiţi, până să se nască un fluture frumos, există o omidă urâtă, şi un procesc dureros. Nu vă temeţi de uşile închise, acestea de cele mai multe ori sunt cel mai mare bine care ni se întâmplă doar că noi suferim atât de mult după ele încât nu ne dăm seama de acest bine.

O uşă închisă înseamnă că meriţi mai mult, nu te opri la ea!

9 comentarii:

 1. Imi place comparatia: "Ştiţi, până să se nască un fluture frumos, există o omidă urâtă, şi un procesc dureros."

  Mare pret au cuvintele tale draga Lavinia :)

  Pupici si o saptamana imiplinita sa ai si cu cat mai multe usi deschise!!! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e ușor să te ridici după ce pierzi ceva. Dar partea frumoasă e că Dumnezeu niciodată nu îngăduie necazuri peste puterile noastre. Și chiar dacă Dumnezeu a pregătit ceva mai bine închizând o ușă nu înseamnă că ne-a predestinat și totul stă în cum trage El sforile. Noi avem alegerea dacă ridicăm capul din pământ să vedem ce ne așteaptă mai în față, sau dacă preferăm să stăm cu fața în țărână plângând după ce am pierdut.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dumnezeu esti tu, cu puterea gindurilor tale iti faci viata. Totul este sa crezi din toata inima, pentru ca esti ceea ce gindesti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu e Dumnezeu, faptul ca oamenii au putere sa gandeasca , sa ia decizii, sa isi faca un drum in viata nu inseamna ca sunt dumnezei. Dumnezeu are mult mai mult putere dacat un om, si tot ceea ce este un om, El te-a creat pana la urma, nu e logic ca, cratorul este mai mare si mai intelept decat creatia?
   Nu are cum sa fie creatia propriul ei Dumnezeu.

   Ștergere
 4. Ma uimesti cu postarile tale...scrii ca un om mare.Chiar mi-a placut!O seara frumoasa Lavi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si mie mi s-a inchis o usa, stiu deja ca e spre binele meu si al familiei mele, astept insa sa vina acel moment de rezolvare! cred in el, il astept!

  RăspundețiȘtergere

Lasă gândurile tale aici...

Related Posts Plugin for Blogger...