Rămâi...

Să crezi că dincolo de nori există mereu un soare ce arde mai puternic şi mai strălucitor ca niciodată. Când rămâi fără credinţă, fără iubire şi fără nădejde ce mai ai de pierdut? Şi totuşi, dacă oamenii se schimbă Dumnezeu rămâne, dar câtă răbdare poate să mai aibă?

16 comentarii:

 1. Eu cred că mai are răbdare şi mai cred că e bun, iar răul ni-l facem singuri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Trist dar adevarat ! Un singur lucru trebuie sa il faca oamenii : Sa nu isi piarda niciodata credinta in Dumnezeu ! si apoi...totul va fi bine :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu ma intreb acelasi lucru in fiecare zi...oare cate rabdare mai are cu mine? Cu noi?

  RăspundețiȘtergere
 4. rabdare are. stie ca totul va fi asa cum trebuie in final

  RăspundețiȘtergere
 5. Are rabdare si o dovedeste inca de la Creatie! A ajuns sa zica ca ii pare rau ca la creat pe om, insa totusi de atunci or mai trecut cateva sute de ani! Rabdarea Lui este inca odata dovedita la Golgota, cand trimite insusi pe Fiul Sau!:)

  O zi binecuvantata Lavi:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Dumnezeu are rabdare cu toti. Imi place blogul!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Poate ar trebui sa luam exemplu de la Iov?
  S-a pierdut averea, apoi moartea neasteptata a tuturor copiilor sai, si ca si cum toate acestea nu ar fi de ajuns, el insusi s-a imbolnavit...

  Lavinia, fii binecuvantata!

  RăspundețiȘtergere
 8. A avut răbdare, are şi o să mai aibă.
  Când iubeşti nu există limite sau grabă, aşa e şi Dumnezeu. Ne iubeşte!
  Urât este când noi uităm să-l iubim...şi ne pierdem răbdarea, şi ne rupem de ultima fărâmă ce-a mai ramas inactă din legătura cu El. Atunci dăm vina pe el pentru răul făcut de către noi, dar El tot are răbdare, tot ne iubeşte.

  O vizită care a meritat.
  Să ai o seară superbă!

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu cred ca soarele rasare, dar cred in Dumnezeu. Asa cum cred ca fiecare lucru care se intampla e o incercare pentru fiecare si asa cum acceptam pe cele bune, trebuie sa acceptam si incercarile mai grele. Dumnezeu nu trebuie sa aiba rabdare, el este (si) Rabdarea.

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu cred ca soarele rasare, dar cred in Dumnezeu. Asa cum cred ca fiecare lucru care se intampla e o incercare pentru fiecare si asa cum acceptam pe cele bune, trebuie sa acceptam si incercarile mai grele. Dumnezeu nu trebuie sa aiba rabdare, el este (si) Rabdarea.

  RăspundețiȘtergere
 11. Imi amintesc un citat scris undeva pe niste pereti care spunea ceva de genul:"Daca Dumnezeu exista si tu nu crezi in El,pierzi tot,dar daca Dumnezeu nu exista si tu ,totusi,crezi in El,nu ai nimic de pierdut."

  RăspundețiȘtergere
 12. Nu stiu cata rabdare are dar nu cred ca o sa aflam vreodata.

  RăspundețiȘtergere
 13. Adevarat..Dar ,noi ne facem raul cu mainile noastre.

  RăspundețiȘtergere

Lasă gândurile tale aici...

Related Posts Plugin for Blogger...