Momente...

În viaţă sunt momente în care te simţi bine, eşti plin de încredere şi de optimism dar sunt şi momente în care te simţi singur, dat la o parte şi fără nici o speranţă de viitor.Cred că fiecare a avut măcar un moment în care a stat de vorba cu el însuşi şi s-a întrebat ce vrea de la viaţa, de ce trăieşte, încotro se va duce după ce va muri?Cu siguranţă mulţi au anumite principii după care se ghidează şi mulţi nu, dar astăzi vreau doar să vă pun o întrebare: Aveţi nevoie de o schimbare? Poate cu timpul v-aţi lăsat duşi de val şi aţi uitat cine sunteţi sau poate de unde aţi plecat şi care este graniţa de care nu ar fi trebuit sa treceţi, unde vreţi să ajungeţi? Poate cu timpul v-aţi pierdut pe voi cei reali, cei care sunteţi, care eraţi cândva.Nu vreţi să vă regăsiţi?

21 de comentarii:

 1. Cu siguranta ca am avut multe astfel de momente...si inca am...si inca voi mai avea:) Asta e natura omului, sa se intrebe mereu...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca intotdeauna vom avea momente d-astea !!
   Gasim un raspuns, apar alte intrebari !

   Ștergere
 2. Cred ca fiecare om are nevoie de schimbare. Poate in fiecare zi, poate mai rar, dar schimbarea este ceva bine venit, ceva necesar. Schimbarile majore, insa, se fac la timpul lor si fiecare dintre noi stie cand vine vremea pentru asa ceva. Tindem catre mai bine, mai mult si-ar fi si pacat sa n-o facem.
  Cat despre granite... Ei bine, granitele ni le impunem singuri in functie de caracterul nostru, de preceptele morale dupa care ne desfasuram viata. Eu as spune ca pentru mine nu exista granite, daca simt ca trebuie sa le trec. Cum simti... Acolo incep si se termina impunerile.
  Oricum, traim... Si-ar fi placut s-o facem cat mai intens, sa nu ratam nimic din ceea ce ne-am dori sa experimentam.

  RăspundețiȘtergere
 3. Da...mai ales in perioada adolescentei iti cauti locul in societate, te intrebi cine esti, te intrebi daca ai reactionat sau nu bine in unele situatii, pur si simplu e o perioada a schimbarilor. Si eu am destul de des astfel de momente, uneori simt ca viata e atat de frumoasa iar uneori parca toate sunt impotriva ta. Uff...dar invat sa imi controlez aceste momente de intristare :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu incerc sa ma regasesc si cred ca reusesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. pentru tine ->
  http://e-ulala.blogspot.com/2012/03/thanks.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte frumos articolul . Eu am nevoie de o schimbare ...in bine.Totdeauna toti avem nevoie de o schimbare in bine .Am anumite principii dupa care ma ghidez si care pana in prezent m-au ajutat foarte mult . Iar de regasit nu vreau sa ma regasesc . Acel ,,eu din trecut" trebuie sa ramana doar in trecut , ,,l-am abandonat cu succes" si nu vreau sa fac nici-o reintoarcere catre vechiul eu .
  Frumoasa fotografia de la profil !

  Iti urez numai bine si o primavara minunata !

  RăspundețiȘtergere
 7. Cu toții avem astfel de momente,și e și normal.De multe ori suntem debusolați și influențați de ceea ce ne înconjoară și e omenesc.Când sunt tristă mereu mă gândesc la schimbări,chiar dacă motivul care mi-a provocat starea nu sunt eu,ci cei din jur.Cu toate acestea nu am uitat niciodată de unde am plecat,chiar dacă timpul trece foarte repede și face schimbări majore,am rămas aceiași EU.Cum spune și @crisego ..așa e natura omului,mereu un mister și plină de schimbări . :)

  RăspundețiȘtergere
 8. dar ne pierdem si ne regasim mereu...asta pentru ca oamenii traiesc in valuri :)

  RăspundețiȘtergere
 9. nu exista om sa nu aibe momente dinacestea..

  RăspundețiȘtergere
 10. Esti prea talentata sa te rezumi doar la un blog, te rog incearca sa scrii o carte !

  RăspundețiȘtergere
 11. Cred că fiecare avem nevoie de o schimbare;fiecare suntem prinşi în astfel de obstacole...Însă viaţa ne rezervă şi lucruri bune!
  După cum spunea profesoara mea de religie: 'cum primim lucrurile bune,aşa să le primim şi pe cele rele.'

  Îmi place mult cum ai scris!!

  RăspundețiȘtergere
 12. Mie mi se pare că aceste momente vin şi pelacă de la o oră la alta..sunt schimbătoare momentele..

  RăspundețiȘtergere
 13. Tu, cea de azi, ești diferită de cea de acum o săptămână, tot așa cum tu, cea de peste un an, vei fi diferită de ceea ce ești acum. Liantul dintre stări este dat de amintiri...
  So: mergi înainte!

  RăspundețiȘtergere
 14. Cu siguranta vrem sa ne regasim,dar nu e asa usor.

  RăspundețiȘtergere
 15. eu nu am uitat cine am fost, dar nu stiu cine sunt di care-i rostul meu...cine stie cand imi voi gasi calea....

  RăspundețiȘtergere

Lasă gândurile tale aici...

Related Posts Plugin for Blogger...