Eliberare de pacat!

 Oamenii gresesc, ei nu au fost si nu vor fi niciodata perfecti. Oamenii sunt pacatosi, chiar daca au suflet bun si incearca sa il urmeze pe Dumnezeu si sa nu mai greseasca,ei gresesc. Cu siguranta fiecare om a avut macar un moment in viata in care s-a simtit mizerabil, pacatos, bun de nimic, sau in care s-a intrebat care este scopul lui pe acest pamant?


As vrea sa va rog astazi, sa aruncati o privire inspre voi, inspre sufletul vostru si sa fiti sinceri, sa va vedeti exact asa cum sunteti. Biblia spune ca nimic bun nu locuieste in noi :" Stiu in adevar, ca nimic bun nu locuieste in mine, adica in firea mea pamanteasca, pentru ca ce-i drept, am vointa sa fac binele, dar n-am puterea sa-l fac." (Romani 7:18). Si totusi Dumnezeu ne-a iubit, Dumnezeu ne iubeste si ne va iubi in continuare, oare de ce? V-ati pus vreodata aceasta intrebare? Dumnezeu este acela care ne ofera iertare chiar si atunci cand nu meritam. Sunt sigura ca multi dintre voi va marturisiti pacatele la preot, dar sa nu uitati un lucru, nu preotul iarta pacatele, el este un om, asemenea voua iar oamenii sunt pacatosi, numai Dumnezeu poate ierta pacatele si Lui trebuie sa i le marturisim prin rugaciune, caci prin rugaciune noi vorbim cu El si-i spunem dorintele noastre. Nu il putem vedea pe Dumnezeu si nu putem vorbi cu El asa cum vorbim cu oamenii din jur privindu-i, pe Dumnezeu il putem doar atinge cu inima si auzi prin Cuvant.Asa ca atunci cand va simtiti pacatosi si cazuti apelati la Dumnezeu, El va poate elibera.

"Daca zicem ca n-avem pacat ne inselam singuri, si adevarul nu este in noi.Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire." 
(1 Ioan 1:8,9)

Recomand : Jurnalul unei Biblii!

34 de comentarii:

 1. adevarul si minciuna / cum adevarul te elibereaza de minciuna la fel face si pacatul marturisit, pentru ca atunci cand II spunem ce ne doare EL are grija sa ne vindece si sa ne elibereze.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pacatele pot fi cu fapta sau cu gandul (conform bibliei) . Asa cum ai spus , oamenii nu pot fi perfecti ,si nu numai oamenii.NIMIC de pe acest Pamant nu poate fi perfect. Perfectiunea nu exista , nu se vede si nu poate fi atinsa .
  Si da...nu preotul iarta , ci Dumnezeu PRIN preot ! de aceea se duc oamenii la spovedanie .Bineinteles si preotii sunt : preoti si asa zisi preoti , dar asta este o alta parte despre care nu vreau sa vorbesc .
  Foarte frumos articolul si acest mesaj ar trebui sa il citeasca toti si sa ia aminte ca totul in aceasta viata depinde de Dumnezeu !

  RăspundețiȘtergere
 3. Minunat ca de obicei! :*
  Mereu invat ceva nou de la tine >:D<
  Iti multumesc ca imi deschizi ochii atat mi-e cat si celorlalti :x

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine zis! Chiar aveam nevoie să citesc aşa ceva! :x

  RăspundețiȘtergere
 5. foarte frumos!
  ma bucur sa vad ca mai exista persoane care isi pun si altfel de probleme, nu se gandesc doar la distractie, si tot felul de lucruri care oricum nu ne vor fi de folos niciodata.
  nu exista perfectiunea, asta o stim cu totii! dar exista frumusetea(si aici ma refer la cea sufleteasca)si iubirea, care ne apropie de perfectiune, adica de Dumnezeu.
  fiecare greseste! e firesc pana la urma! asa suntem facuti! dar nu toti reusesc sa isi recunoasca greselile, insa cei care reusesc sa faca asta, merita, cred eu, iertarea, din partea Celui de sus.

  RăspundețiȘtergere
 6. daca nu gresim...ce rost ar avea sa fim "drepti" ..in viata nu ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Frumos ai spus, minciuna si pacatele pot fi iertate daca noi chiar vrem sa scapam de ele si daca avem credinta.

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte frumos blogul tau si original.:*.
  SI asa este,orice om are pacate.

  RăspundețiȘtergere
 9. Perfectiunea nu exista in asta lume. Etalonul nostru difera atunci cand vrem sa evaluam pe cineva sau pe noi. Toti suntem gresiti si gresim, dar cand ne apropiem de noi si capatam curajul de a ne privi in oglinda sufletului suntem capabili sa facem schimbari si atunci vine si dorinta de-a ne cere iertare lui Dumnezeu, noua si oamenilor.

  RăspundețiȘtergere
 10. Merge greu pana intru pe pagina ta. Pana acum cateva zile mergea bine.
  "Căci UNUL este Dumnezeu, UNUL ESTE ŞI MIJLOCITORUL între Dumnezeu şi oameni: omul Hristos Iisus, Care S-a dat pe Sine preţ de răscumpărare pentru toţi.”
  (1 Timotei 2:5-6 Biblia (1 Timotei 2:5-6 Biblia Ortodoxă)
  Daca s-ar respecta cuvantul lui Dumnezeu, nu ar mai fi traditii, daca nu ar mai fi traditii, multi trantori si-ar pierde painea. Evlavia a devenit un izvor de castig, ignoranta si nestiinta ii ajuta pe cei ce inseala pentru castig.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu stiu de ce, :-?? se incarca greu.

   este adevarat ce ai zis, foarte adevarat.

   Ștergere
 11. Foarte frumos articolul..dar vad ca si aspectul blogului este altul...sigur la fel de frumos.

  RăspundețiȘtergere
 12. Foarte bine atind subiectul.Este ceva cu care ma confrunt de ceva vreme.Intradevar,m-am spovedit unui preot,dar stiu ca Lui trebuie sa ma spovedesc prin rugaciune.Intradevar am momente cand ma simt degeaba pe pamant,dar tot El m-a ajutat sa inteleg ca nu e asa.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cu siguranta ar fi buna o spovedanie,acum.:)

  RăspundețiȘtergere
 14. Sunt intru totul de acord, bine punctat in articol!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ma bucur ca esti de acord, ma bucur sa te revad!

   Ștergere
 15. multumesc, am ceva situatii de rezolvat, de aceea intru mai greu in perioada aceasta, insa cu ajutorul Lui, o sa fie bine! :) cel putin sper

  RăspundețiȘtergere
 16. Mintea omeneasca este slaba...dar daca avem ca etalon aceste vorbe...
  "Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume. " ( I Ioan 4:1)vom gasi pe Dumnezeu in toate lucrurile.

  RăspundețiȘtergere

Lasă gândurile tale aici...

Related Posts Plugin for Blogger...