Postări

Se afișează postări din septembrie, 2010
Blogosfera Evanghelică

Daca as fi un gradinar...

Imagine
Sursă imagine: www.google.ro
Daca as fi un gradinar, ti-as planta o floare.
As avea grija  de ea in fiecare zi , i-as darui multa dragoste, multa caldura, si as dezmierda-o toata ziua, si toate astea doar pentru a ti-o darui Tie, Doamne!
Daca as fi un fluture, as zbura pentru Tine prin intreaga lume doar pentru a le spune si celorlalti fluturi despre maretia Ta!
Daca as fi un scriitor, as scrie multe poezii despre iubirea Ta enorma, si despre jertfa Ta de la Golgota, ca lumea intreaga sa alfe cat de mult Tu ne-ai iubit.
Daca as fi un fir de iarba, as vrea sa iti simt talpile calcand peste mine, sa simt atingerea  ta plapanda, Doamne.
Daca as fi... Dar sunt doar eu, un simplu om ce zboara in vant, o simpla fiinta trecatoare, si tot ce pot sa fac pe acest pamant, e sa te laud prin tot ce am, prin tot ce sunt.

Jurnalul unei buburuze...

Imagine
Sursă imagine: www.google.ro


 Luni 13 august
Astazi am iesit sa zbor dimineata, am atins usor cu aripile mele roua, si brusc mi-a venit un gand, oare cum ar fi sa am maini cu degete ciudate asa cum au oamenii, cum ar fi oare sa pot simti ca si ei? Sa pot strange pe cineva de mana si sa-i simt caldura palmei, sau mai frumos decat atat sa pot sa imbratisez pe cineva... Dar oare cum ar fi sa am doar 2 picioare lungi si sa fiu asa uriasa ca ei? 
Cred ca as alerga  pe o campie simtind iarba cum  imi gadila picioarele, ce frumos ar fi! Dar daca as putea sa cant?
Oare atuncea cum ar fi? Cum as canta?
O, cred ca i-as canta lui Dumnezeu, pt ca El, Creiatorul meu este atat de minunat si de bun! Si daca as avea niste ochi ciudati ca ai lor, m-as uita la apele curgatoare si cu acele urechi mari as asculta sunetul apei.. Ce minunat, da ce minunat trebuie sa fie sa fii om!

Marti 14 august
Astazi ziua pare ca trece incet,afara e cam frig nu stiu de ce, dar simt ca inghet... Ma tot gandesc la oamenii care au nor…

O zi din viata unei frunze...

Imagine
Sursă imagine: www.google.ro
In inima unei livezi traia un copac batran, in care isi avea locuinta o frunza. Era ultima frunza din toamna aceea furtunoasa si abea reusea sa se mai tina de creanga copacului. Se presupune ca intr-o zi a trecut pe acolo un baiat pe nume Lucas; acesta privi cu ochii lui albastri spre acea ultima frunza ramasa in copac, iar apoi urma ceva de nedescris.
-Cine esti tu copile? Nu te-am mai vazut pe aici... -Pe mine ma cheama Lucas, dar stai, cine a vorbit? -Eu,eu am vorbit... -Dar cine esti, si unde esti? -Sunt aici, in copac, sunt o frunza... -O frunza? Dar tu nu poti sa vorbesti! -Ba, da, si eu sunt o creatie a lui Dumnezeu ca si tine. -Il cunosti pe Dumnezeu? -Da, il cunosc, il cunosc foarte bine. -Si  L-ai vazut? L-ai vazut pe El? La aceasta intrebare frunza nu-i raspunse, apoi un vant puternic o arunca la pamant, iar aceasta muri... Baiatul o privi insistent dar observa ca in loc de frunza cazuta, jos se afla o inima  mica pe care scria: Sursă imagine: www.google.ro &q…