Ia-ma de mana, esti tot ce am!

Nu inteleg.De ce totul se intampla asa cum se intampla?De ce dau toti buzna peste tine tocmai atunci cand vrei un moment de liniste?De ce atunci cand ai nevoie de o imbratisare nu e nimeni? De ce mereu cand esti aproape de castig , pierzi totul , si esti nevoit sa o iei de la inceput?  De ce pentru fiecare zambet trebuie sa platesti cu cate o lacrima?De ce persoana care te poate ajuta e tocmai cea care iti lipseste si nu va fi niciodata langa tine?
Da stiu, nu va asteptati de la mine sa scriu atat de aiurea si fara nici o speranta.Poate ca m-am saturat si eu sa tot sper, pentru ca totul merge prost.Nimeni nu a zis ca viata e usoara, stiu acum ca El e cam suparat pe mine, pentru ca din nou ma plang si uit sa ii multumesc pentru tot ceea ce El a facut si face in viata mea.
E doar durere, ceva ce trece, stiu ca trece...
Doamne ia-ma de mana, spune-mi ca tu ma iubesti si ca nu ma vei lasa niciodata singura, esti tot ce am!

14 comentarii:

 1. “Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi” spune Domnul. El este cu tine in durerea ta, chiar daca acum nu intelegi scopul prin care El isi arata dragostea Sa prin problemele tale.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate ca anotimpul asta trist si rece ne prost-dispune pe toti. Dar nu lasa iarna sa iti smulga zambetul sau speranta. El e cu tine. Si nu te cearta...pt ca stie ca esti buna si credincioasa.Oricine are clipe de tristete. Nu scrii aiurea, scrii ce simti. Esti sincera. Pt asta e un blog. SI pt asta suntem noi aici - sa te ascultam

  RăspundețiȘtergere
 4. EL e cu tine mereu, nu.ti fie frica va fi bine ai sa vezi.

  RăspundețiȘtergere
 5. dar tu nu esti singura care o am :)
  sufletel, divinul nu e diviziune, umbra e. iesi din ea. nu mai divide intre tot si nimic. fi prim! asta e tot ce iti arati singura. percepi raport? devino 1. singurul la care tot se raporteaza. converge. tot ce nu e 1 converge pana in el ca din el toate au curs.
  2 urechi, 2 ochi, 2 nari, 2 maini.. toate s-au impartit din 1 coloana 1 creier 1 gura . stringe prin ce ai 2 inapoi in 1. si spune-l. Cuvantul.

  RăspundețiȘtergere
 6. ~intrededouaoriafiodata : multumesc pentru cuvintele tale

  RăspundețiȘtergere
 7. am vrut sa intru pe blogul tau, dar nu stiu cum, nu iti apare.

  RăspundețiȘtergere
 8. l-am inchis:) intru prin cate bloguri pot.
  nu ti-am spus nimic special. este existentialul strangand existential. 1 in tot si toate. desavarsirea e sa fi tot una.
  nu raport (a judeca ce este de catre eu sunt). nu raporta. nu divide (a imparti -pe sine- e divin). nu te orienta. nu exista reper. totul te reflecta.
  daca iti pari asa departe, tu de ce iti vine inapoi (se-arata), apropie, cum ti-ai unii palmele in rugaciune. Dumnezeu sa-ti dea putere.

  RăspundețiȘtergere
 9. ~intrededouaoriafiodata

  amin.:)
  multumesc pentru vizita
  as fi vrut sa pot sa vad cum scrii tu, dar daca nu se poate e bine:)
  o seara frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 10. a strange este a insusi.atribut-atribuire (constiinta extinsa) si, mai carnal, primitiv, barbar,- a poseda. aceasta actiune, mai filozofic, poarte denumirea de foame (ancestrala). cuantic, acumularea de masa (m) pe care s-o accelerezi c2.
  ceea ce accelereaza este subiectivul, coloana (prin chakre). ea se rasfrange (reflecta) inapoi sub forme precum le-am denumit caracter-personalitate.
  o sa sti ca e singura care desparte, care ”impiedica” a fi tot una. si fuga de ea (logica-faraonul) - desertaciunea. sau/si organic-carnal, martiriu. pentru a gasi taramul promis, Supralogica.
  si nu exista clipa in care Dumnezeu sa nu te tina de mana si sa iti spuna si arate ca te iubeste.
  fa la fel ca sa percepi. deschide ochii, urechile, narile. respira-L. imbratiseaza-L. cat deschizi bratele, e intre ele.

  RăspundețiȘtergere
 11. nu ai pierdut nimic. totul e deja in tine. ADN-ul este potenta latenta. nu ai nevoie decat de tine pentru a-l descatusa. nu ai nevoie de mine. uita tot ce ti s-a spus si ai fost invatata. uita tot ce te limiteaza. descatuseaza (inzestrarile).
  daca trebuie sa te regasesti prin alte creatii (de ex. prin cantec) depaseste oboseala, cauta pana gasesti. pana sti ca ai gasit ce a fost facut pentru tine (a insusi, social a luat sens improprietarii). ca te defineste.

  RăspundețiȘtergere
 12. asa este, nu exista clipa in care Dumnezeu sa nu fie langa mine, insa uneori am impresia ca nu e acolo, si ma simt singura.

  RăspundețiȘtergere
 13. ei, El e doar certitudinea. cand scapi de impresii, pareri, crederi (a crede e perisabilul lui a sti, ceea ce a numit Isus credinta adevarata, a sti certitudine), o sa sti. impresia nu e a ta. tu esti ceea ce scapa de impresie.

  ca sa dau un raspun ratiunii, asa construiesti vointa. cea din Faca-se Voia Ta. a fi una cu ea.
  si arata un singur aspect.
  a abandona (ceea ce ai ca insusit) ca pierdere (Hermes alchimistul, curierul-curieratul, transformarea, metamorfoza, mori celular in totalitate la fiecare 6 luni, devenirea) ca sa deslusesti ca nu ti-a lipsit niciodata. strangi in
  Una, ce nu piere
  Tot, ce piere.
  faci Tot Una.

  RăspundețiȘtergere

Lasă gândurile tale aici...

Related Posts Plugin for Blogger...